FC Twente Nieuws

Nieuwelingen FC Twente laten na zege op Ajax van zich horen op social media

Nieuwelingen FC Twente laten na zege op Ajax van zich horen op social media

De spelers van FC Twente hebben niet alleen zichzelf, maar ook de supporters een geweldige middag bezorgd. Na een wedstrijd vol met duels en schermutselingen, waren de Tukkers ten opzichte van Ajax uiteindelijk de morele winnaar. Het duel eindigde namelijk in 1-1. Ook de nieuwelingen bij FC Twente zijn daar trots op en lieten daarom van zich horen via de sociale media.

Zo complimenteerde Michel Vlap de supporters. "Genoten van de supporters vandaag, mede dankzij jullie een mooi terecht punt gepakt. Trots op het team en blij om weer zestig minuten te spelen. Op naar meer", aldus Vlap op zijn Twitter-account.

Ook Michal Sadílek gaat op Twitter in op de supporters. De basisdebutant voelde vandaag net als vele anderen hoe het is om als FC Twente-speler in een nagenoeg volle Veste te spelen. "Wat een gevoel om te juichen voor de Tukkers", viel er op het account van de Tsjech te lezen.

Manfred Ugalde mocht zondag in de basis starten. Ricky van Wolfswinkel maakte tegen Ajax namelijk geen deel uit van de wedstrijdselectie vanwege een blessure. Ook de Costa Ricaan is uiteraard tevreden. "Het gelijke spel tegen Ajax geeft ons een goed gevoel. Ik dank god voor deze kans. Ik blijf gefocust werken aan het doel", laat de talentvolle spits weten via Instagram.

Hoewel Giovanni Troupée als FC Twente-speler al meerdere malen actief was in De Grolsch Veste, was deze wedstrijd toch weer speciaal. "Een goed punt, bedankt voor de support", vertelt de 'nieuwe' rechtsback via Instagram.

Lars Unnerstall eiste in de slotfase van het duel nog een heldenrol op. De Duitse doelman wist de kopbal van Danilo knap te verwerken en voorkwam zo alsnog een verliespartij. Na afloop kijkt hij hetzelfde terug als hoe Ron Jans dat eerder deed. "Een geweldige teamprestatie", laat Unnerstall weten via Instagram.

De echte hoofdrolspeler was natuurlijk Robin Pröpper die met zijn harde knal voor de gelijkmaker zorgde. "Lekker boys! Eén punt, maar deze voelt als drie. Thanks supporters", aldus een blije Pröpper via Instagram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties