FC Twente Nieuws

Nijhuis geniet van geweldige sfeer: "Identiek aan Liverpool"

Nijhuis geniet van geweldige sfeer: "Identiek aan Liverpool"

FC Twente speelde donderdagavond in een kolkende De Grolsch Veste 0-0 tegen ACF Fiorentina. Al bij de warming-up was er een geweldige sfeer in het stadion van FC Twente en was de 'Hel van Enschede' daar. De supporters van de Tukkers konden hun ploeg echter niet naar de groepsfase van de Conference League schreeuwen.

Ook clubwatcher Tijmen van Wissing is enthousiast over de sfeer. "Een waanzinnige atmosfeer. Ik heb dit nog nooit meegemaakt in De Grolsch Veste en ik heb daar toch denk ik al wel meer dan honderd wedstrijden gezien", vertelt Van Wissing bij De Oosttribune van RTV Oost.

De clubwatcher kreeg kippenvel van de geweldige ambiance. "Het was een geweldige voetbalsfeer. Op een gegeven moment veranderde dat wel toen er met vuurwerk werd gegooid vanuit het uitvak. Jammerlijk won FC Twente niet, maar het was een prachtige ambiance", aldus Van Wissing. "Ik had letterlijk in een heteluchtoven, wat de Veste gisteren was, want het was snikheet, kippenvel."

Ook scheidsrechter en Enschedeër Bas Nijhuis was onder de indruk van de sfeer. "Ik heb het eerste gedeelte op de radio geluisterd. Wat heel mooi was, was dat de commentator bij de wedstrijd zei: 'ik ben even gepast stil, want door dit nummer mag ik niet heen praten.' Toen kwam het 'You'll Never Walk Alone' erop. Dan zit je in de auto en dan krijg je gewoon kippenvel. Op de televisie en op de radio kwam dat zo intens over, dat dat publiek tekeerging en dat nummer zong. Dat is zo mooi. Ik heb het bij Liverpool meegemaakt toen ik daar floot, dit is gewoon identiek. Het is fantastisch."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties