FC Twente Nieuws

Noa Lang reageert op ophef rond interview: "Ik ben ook een beetje een entertainer"

Noa Lang reageert op ophef rond interview: "Ik ben ook een beetje een entertainer"

Noa Lang speelde gisteren bijna de hele wedstrijd namens het Nederlands elftal in de uitwedstrijd tegen Wales (1-2). In de 91e minuut verliet hij het veld voor Guus Til. De aanvaller, die van januari tot maart 2020 voor FC Twente speelde, kwam vorige week nog extra in de aandacht door een interview met het Belgische Het Laatste Nieuws.

In het interview vertelde hij onder andere dat ze in België bidden dat er volgend jaar een Noa Lang in hun land rondloopt, die ook nog eens net zo goed kan voetballen als hij. "Weet je wat het is, ik zou niet mezelf mogen zijn. Ik geef zo'n interview met een knipoog. Noa Lang geeft een interview, dus dan krijg je Noa Lang," zei de oud-Tukker na de wedstrijd tegenover de NOS. "En ik weet zeker dat veel mensen stiekem diep van binnen van zo'n interview genieten. Ik ben ook een beetje een entertainer."

Noa Lang dacht maar één ding toen hij hoorde dat bondscoach Louis van Gaal elf nieuwe namen op ging stellen ten opzichte van de vorige wedstrijd: "Showtime! Het is voor mij een kans op een groot podium tegen een lastige tegenstander, dus laat het dan maar zien."

In december 2019 scoorde Lang namens Ajax een hattrick in De Grolsch Veste tegen FC Twente. Een maand later huurden de Tukkers hem van Ajax. In zeven wedstrijden maakte hij één doelpunt voor Twente, in de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam (2-0). In maart speelde hij echter alweer zijn laatste wedstrijd in het shirt van de Twentenaren wegens de uitbraak van het coronavirus, waarna de competitie werd stilgelegd en niet meer hervat. Het afgelopen seizoen speelde Lang voor Club Brugge. Hij maakte in 31 competitiewedstrijden zeven doelpunten en gaf twaalf assists. Hij aast aankomende zomer op een transfer naar het buitenland.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties