FC Twente Nieuws

Nog geen nieuw bod van Feyenoord: "Ze weten hoe we erover denken"

Nog geen nieuw bod van Feyenoord: "Ze weten hoe we erover denken"

De transfercarrousel bij FC Twente is aan het draaien geslagen. FC Twente versterkte zich vandaag met Zakaria El Azzouzi die op huurbasis overkomt van Ajax, maar ook het getouwtrek omtrent Renato Tapia is nog aan de gang. Ted van Leeuwen bevestigt dat de Enschedeërs nog in gesprek zijn met Feyenoord over een eventuele transfer van de 20-jarige Peruviaan.

"Dat blijft een lopende zaak, maar ze hebben geen nieuw bod bij ons neergelegd", laat Van Leeuwen weten aan FOX Sports. "Ze weten hoe we erover denken. Wij zien het liefst dat ze een ander standpunt innemen", verwijst de technisch directeur naar het eerste bod uit Rotterdam.

Volgens het Algemeen Dagblad zou Feyenoord ongeveer 1,7 miljoen euro geboden hebben op Tapia, maar de Enschedeërs zijn geenszins van plan om de Peruviaan voor een appel en een ei te laten gaan. FC Twente verlangt een bedrag van circa 3,25 miljoen voor de talentvolle middenvelder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties