FC Twente Nieuws

OFFICIEEL: Hake nieuwe hoofdtrainer SC Cambuur

OFFICIEEL: Hake nieuwe hoofdtrainer SC Cambuur

René Hake is per direct aangesteld als hoofdtrainer van SC Cambuur, meldt de club via haar officiële website. De oefenmeester die eerder dit seizoen werd ontslagen als trainer van FC Twente heeft in Leeuwarden zijn handtekening gezet onder een contract voor anderhalf jaar.

[google]Technisch manager Foeke Booy is zeer tevreden met de komst van de voormalig FC Twente-trainer. “René past met zijn ervaring en visie in het profiel dat we hebben geschetst voor het hoofdtrainerschap bij SC Cambuur. Hij staat voor aanvallend voetbal met verzorgd positiespel en hard werken als basis. Daarnaast past hij met zijn nuchterheid en duidelijkheid goed bij de club.”

Hake zal woensdagochtend direct al voor de groep staan bij de uitlooptraining van Cambuur, na de 3-1 nederlaag tegen FC Twente. Vrijdagavond tegen Go Ahead Eagles zal de 46-jarige oefenmeester voor het eerst op de bank zitten bij zijn nieuwe club.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties