FC Twente Nieuws

Olfers vreest voor FC Twente: "Dat zijn ze bij de KNVB niet vergeten"

Olfers vreest voor FC Twente: "Dat zijn ze bij de KNVB niet vergeten"

Aanstaande vrijdag gaat FC Twente op bezoek bij de Rechtbank van Utrecht. Om 10:00 uur zal het kort geding dienen dat is aangespannen tegen de Licentiecommissie van de KNVB na het voorgenomen besluit om FC Twente de licentie te ontnemen. FC Twente krijgt daarna wel direct een nieuwe om te starten in de Jupiler League, maar hier gaat FC Twente niet mee akkoord. Volgens Jacobs zou dit alsnog de doodsteek betekenen voor FC Twente.

Vorige week liet bijzonder hoogleraar sport en recht aan de Vrije Universiteit Marjan Olfers nog weten wel een kansje te zien voor FC Twente. Vandaag laat ze in gesprek met Voetbal International weten dat ze de kans groot acht dat de KNVB als winnaar uit de bus komt. [google]

"In mijn ogen lijkt de KNVB wel recht van spreken te hebben. Vergeet niet dat de rechter marginaal gaat toetsen. Dan wordt er onder meer gekeken naar de procedure en of de genomen beslissing volstrekt onredelijk is. En dan moet het echt volstrekt onredelijk zijn, wil je daar een kans maken. Dat zijn ze bij de KNVB niet vergeten. Die fouten zullen ze niet weer hebben gemaakt. Ik zit natuurlijk niet met alle ins en outs voor me op het bureau, maar ik denk dat FC Twente niet echt sterk staat", besluit Olfers.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties