FC Twente Nieuws

Onder 21 kan vanmiddag promoveren: Kom onze toekomst steunen in Hengelo!

Onder 21 kan vanmiddag promoveren: Kom onze toekomst steunen in Hengelo!

De Onder 21 van de FC Twente/Heracles Academie doet het dit seizoen fantastisch. De ploeg van Nicky Kuiper en Jouad Boufarra staat bovenaan en kan vanmiddag in Hengelo promoveren naar Divisie 1A, het hoogste landelijke niveau. Om 15:15 uur wordt afgetrapt tegen de leeftijdsgenoten van Roda JC op het trainingscentrum van FC Twente in Hengelo.

Onder 21 staat met 25 punten uit tien wedstrijden bovenaan in Divisie 2A. NAC heeft drie punten minder. Dan volgt er een groot gat naar Vitesse, dat vijftien punten heeft. Als Onder 21 vanmiddag wint, kan de ploeg niet meer ingehaald worden door Vitesse en gaat promoveert het jeugdteam van de FC Twente/Heracles Academie sowieso. De eerste en tweede plaats geven namelijk allebei recht op promotie.

Om 15:15 uur speelt Onder 21 tegen Roda JC, dat laatste staat. Het zou mooi zijn als er zoveel mogelijk supporters komen kijken om de ploeg te steunen bij het veiligstellen van promotie en er een mooi feestje van te maken. Het duel wordt gespeeld bij het trainingscentrum van FC Twente in Hengelo. Klik hier voor de exacte locatie. Kom kijken en zie onze toekomst promoveren. Laten we er een mooi feestje van maken!

Stand Divisie 2A Onder 21 zaterdag

Onder 21 kan vanmiddag promoveren: Kom onze toekomst steunen in Hengelo!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties