FC Twente Nieuws

Onder21 kent competitieprogramma op jacht naar promotie

Onder21 kent competitieprogramma op jacht naar promotie

Het competitieprogramma voor FC Twente/Heracles Academie Onder21 in de najaarscompetitie is bekend gemaakt. Het jeugdelftal gaat uitkomen in de Divisie 2A, het tweede niveau. De competitie is opgedeeld uit acht teams die allemaal twee keer tegen elkaar spelen. Na de winterstop volgt er een nieuwe competitie.

Onder21 is ingedeeld bij FC Den Bosch, Go Ahead Eagles, NAC Breda, Roda JC, NEC, Vitesse en VVV Venlo. Op 3 september begint Onder21 met een thuiswedstrijd aan de competitie. Op het trainingscentrum van FC Twente wordt om 15:15 uur afgetrapt tegen de leeftijdsgenoten van NAC Breda.

Vorig seizoen begon Onder21 de najaarscompetitie nog in de Divisie 1. Echter degradeerde de ploeg onder leiding van Kuiper en Looms na een halfjaar naar de Divisie 2. Onder21 had in de tweede seizoenshelft de ambities om direct terug te keren naar het hoogste niveau, echter grepen de Tukkers naast de promotieplekken.

Onder21 kent competitieprogramma op jacht naar promotie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties