FC Twente Nieuws

Onder 21 speelt oefenwedstrijd gelijk na enerverende slotfase

Onder 21 speelt oefenwedstrijd gelijk na enerverende slotfase

FC Twente/Heracles Academie Onder21 heeft een oefenwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van De Graafschap zaterdag gelijkgespeeld. Om 11:15 uur werd er al afgetrapt in Hengelo. De eindstand was 2-2. Olaf Kok en Myron Bostdorp (rechts op de foto) maakten de goals namens de Onder21.

De Onder21 speelde zaterdag al vroeg een oefenwedstrijd. Om 11:15 uur moest de ploeg van Nicky Kuiper al aantreden tegen de leeftijdsgenoten van De Graafschap. In de 25e minuut opende de Olaf Kok, die deze zomer overkwam van Go Ahead Eagles, namens de Onder21 de score. Deze stand bleef lang op het scorebord staan.

Pas in 84e minuut werd er weer gescoord. De Graafschap kwam even op gelijke hoogte. Eén minuut later stond de Onder21 echter alweer voor. Myron Bostdorp dribbelde langs de keeper en tikte de bal rustig binnen, maar tekende niet voor de eindstand. De Graafschap maakte in de laatste minuut nog de 2-2 en bepaalde daarmee de eindstand.

Deze zomer zijn er veel spelers gekomen en gegaan bij de FC Twente/Heracles Academie. In totaal zijn er maar liefst 35 spelers bijgekomen, waarvan er zes zijn aangesloten bij de Onder21. Een van hen is doelpuntenmaker Olaf Kok, die overkwam van Go Ahead Eagles.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties