FC Twente Nieuws

Onder 21 verliest in ondertal van Almere City bij seizoensopening

Onder 21 verliest in ondertal van Almere City bij seizoensopening

Het Onder 21 elftal van de FC Twente/Heracles Academie heeft zaterdagmiddag de eerste competitiewedstrijd afgewerkt. Het duel met het Almere City FC van Hedwiges Maduro ging in Hengelo met 1-2 verloren. De ploeg van Nicky Kuiper en Mark Looms moest het vanaf minuut drie met tien man doen.

Aanvoerder Tomas da Silva werd na drie minuten namelijk al van het veld gestuurd. Ondanks dat kwam de ploeg wel op een 1-0 voorsprong. Na zeven minuten zorgde Calvin Scholten voor de eerste treffer in de wedstrijd.

Vlak hierna gebeurde het onvermijdelijke. Tien minuten na de goal van Scholten volgde namelijk al de gelijkmaker voor de jongelingen uit Flevoland. Layee Kromah tekende voor de 1-1 na het terugkoppen van Tijmen Wildeboer.

[google]

Nog voor de rust wisten de mannen van Maduro ook al op voorsprong te komen. Nu was Wildeboer zelf het eindstation. Ondanks dat de talenten uit Twente vlak na de 2-1 nog een enorme kans kregen, kwam de formatie van Kuiper en Looms niet meer tot scoren. Doelpunten maken deed ook Almere City niet meer, waardoor het duel in 1-2 eindigde.

De opstelling: Jansink, Bruns, Tomas da Silva, Donald, Marsman, Staring, Markelo, Dyulgerov, Roossien ('80 Marhoun), Wehmeyer, Scholten ('72 De Lange).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties