FC Twente Nieuws

Onder21 boekt knappe overwinning op bezoek bij Vitesse

Onder21 boekt knappe overwinning op bezoek bij Vitesse

Zaterdagmiddag heeft FC Twente/Heracles Onder21 goede zaken gedaan tegen de leeftijdsgenoten van Vitesse. In Arnhem werd er met 2-0 gewonnen. Hierdoor staat de ploeg van Nicky Kuiper en Mark Looms nu op een vijfde plek in Divisie 2A, op drie punten van koploper De Graafschap.

In het jeugdvoetbal wordt het seizoen in twee competities opgedeeld. Een najaars- en een voorjaarscompetitie. In de najaarscompetitie speelde Onder21 nog op het hoogste niveau van Nederland, Divisie 1A. Hier eindigde de ploeg met twaalf punten op plek zeven, waardoor er werd gedegradeerd naar Divisie 2A.

De selectie van het trainersduo Nicky Kuiper en Mark Looms begon sterk aan het seizoen, er werd thuis gewonnen met 1-0 van de leeftijdsgenoten van Excelsior. Hierna werd er tweemaal op rij verloren, achtereenvolgens van FC Den Bosch en Go Ahead Eagles. Door de overwinning op Vitesse staat Onder21 nu met zes punten op een vijfde plek. Volgende week gaat de ploeg op bezoek bij koploper De Graafschap.

Onder21 boekt knappe overwinning op bezoek bij Vitesse

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties