FC Twente Nieuws

Onderzoek drugshandel in supportershome Vak-P zal nog enkele weken duren

Onderzoek drugshandel in supportershome Vak-P zal nog enkele weken duren

Tijdens de thuiswedstrijd van FC Twente tegen PSV bleek bij een politie-inval in het supportershome van Vak-P dat er binnen het home in drugs gehandeld wordt. Na afloop werd een onderzoek naar desbetreffende drugshandel ingesteld, waarbij enkele arrestaties verricht werden. Dit onderzoek zal zeker nog een maand duren, zo meldt RTV Oost. Meerdere arrestaties worden bovendien niet uitgesloten.

[google]Volgens burgemeester Onno van Veldhuizen heeft Vak-P haar eigen supportershome niet meer onder controle. Motorclub Satudarah zou bepalen wie er welkom is, en dat het hier om georganiseerde criminaliteit gaat. Vak-P geeft zelf echter aan dat het allemaal 'wel meevalt'.

Van Veldhuizen stelt de veiligheid van de supporters voorop, en daardoor lijkt het sluiten van het home het meest verantwoord. Vak-P eiste een ommekeer en excuses van de burgemeester in een onderling overleg, anders worden er mogelijk stappen ondernomen. Echter lijkt het erop dat Van Veldhuizen niet van gedachten zal veranderen, en de supportersvereniging hiermee niet tegemoet komt.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties