FC Twente Nieuws

Ongeloof bij AZ over meespelen Sadílek: "Kun je nog in beroep gaan?"

Ongeloof bij AZ over meespelen Sadílek: "Kun je nog in beroep gaan?"

Bij AZ is het nieuws dat FC Twente in beroep is gegaan tegen de schorsing van Michal Sadílek met verbazing ontvangen. Omdat het zo kort dag is kan Sadílek woensdag hoogstwaarschijnlijk gewoon meespelen in de achtste finale van de KNVB-beker.

Alles is afhankelijk van hoe snel de beroepscommissie van de KNVB kan schakelen. Komen ze vandaag nog bij elkaar om de zaak opnieuw te beoordelen, dan kan Sadílek alsnog definitief geschorst worden voor de wedstrijd tegen AZ. Die kans is echter klein.

AZ-trainer Pascal Jansen vindt de gang van zaken vreemd, zo laat hij weten in gesprek met de Telegraaf. "Wij vragen ons af: kun je nog in beroep gaan als je al een wedstrijd schorsing erop hebt zitten? Tegen een straf die toch al loopt? Ik heb daar niet voor gestudeerd, maar het zijn vraagtekens die ik had. Maar goed, ik hoor wel waar wij morgenavond rekening mee moeten houden."

De kans is dus groot dat Sadílek woensdag op het veld staat. Dan is er nog meer slecht nieuws voor AZ want ook Robin Pröpper en Vaclav Cerny zijn weer fit en bij de wedstrijdselectie gevoegd. Pröpper viel afgelopen zaterdag uit met een knieblessure en Cerny werd afgelopen week positief getest.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties