FC Twente Nieuws

Ongelukkige val voormalig FC Twente-back houdt hem vannacht in Frans ziekenhuis

Ongelukkige val voormalig FC Twente-back houdt hem vannacht in Frans ziekenhuis

Vanavond troffen Olympique Lyon en Everton elkaar in Frankrijk voor de Europa League. Naast het ruime verlies van de Engelsen (3-0) is er nog ander slecht nieuws te melden. Cuco Martina kwam enkele minuten voor rust ongelukkig ten val en moet vannacht in een Frans ziekenhuis blijven ter observatie, meldt Voetbal International.

[google]De voormalig back van FC Twente werd op het veld behandeld en met brancard en nekbrace van het veld gedragen. Na een duel met Maxwel Cornet kwam de geboren Rotterdammer op zijn nek terecht.

"Cuco heeft een hersenschudding en klaagde over pijn in zijn nek', zegt manager David Unsworth na afloop. "Hij is direct naar een ziekenhuis gebracht voor nader onderzoek."

Martina stond tussen 2013 en 2015 onder contract in De Grolsch Veste. Na zijn Twentse dienstverband werd hij voor €1,5 miljoen overgenomen door Southampton dat destijds geleid werd door de gebroeders Koeman. Hetzelfde trainersduo haalde hem naar Everton.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties