FC Twente Nieuws

Oosterwolde overtuigd: "Ik denk dat we zeker topvijf topzes kunnen halen."

Oosterwolde overtuigd: "Ik denk dat we zeker topvijf topzes kunnen halen."

Hoewel het FC Twente van Ron Jans veelvuldig bestempeld wordt als een huurlingenlegioen, stonden er in de wedstrijd tegen ADO den Haag vijf spelers uit de eigen opleiding in de basis. Ook op de bank zaten genoeg spelers uit de eigen opleiding, hier kwam het aantal op jeugdproducten van eigen bodem op zeven terecht.

Oosterwolde is één van de vele zelf opgeleide spelers, de linksback houdt voorlopig Gijs Smal uit de basis en is blij zich op te kunnen trekken aan spelers als Wout Brama. "Die is erg belangrijk voor de selectie, het is een vader voor alle spelers denk ik." Aldus Oosterwolde tegenover de NOS.

De geboren Zwollenaar is er daarnaast van overtuigd dat zijn ploeg de goede start door kan trekken. "In de voorbereiding had ik al door dat we een team hebben met veel talent. Ik denk dat we zeker topvijf topzes kunnen halen dit seizoen."

Ook jongeling Jesse Bosch is overtuigd van het kunnen van zijn ploeg. "Wij kunnen het elke ploeg lastig maken. Ons succes komt ook door de manier waarop we buiten het veld met elkaar omgaan. Dat nemen we mee op het veld. De energie die we in de wedstrijden leggen is onze kracht.

[google]

Ook Ramiz Zerrouki, die ooit in de jeugdopleiding van Ajax speelde, is positief gestemd in aanloop naar de wedstrijd tegen PSV. "Wij gaan het PSV super lastig maken". De middenvelder spreekt zich daarnaast uit over zijn overstap vanuit Amsterdam naar Enschede. "De faciliteiten zijn daar natuurlijk wat beter, maar ik ben super blij dat ik hier ben", besluit Zerrouki.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties