FC Twente Nieuws

"Op dit moment zie ik geen aanknopingspunten"

"Op dit moment zie ik geen aanknopingspunten"

Het is crisis bij Newcastle United. De ploeg van trainer Steve McClaren staat na 29 speelronden, The Magpies hebben nog een wedstrijd te goed, op een teleurstellende negentiende plaats. De Engelse club verloor gisteren in eigen huis met 1-3 van promovendus AFC Bournemouth.

"Ik ben erg teleurgesteld", aldus McClaren na afloop bij de BBC. "Dat was zeker een slechte wedstrijd. Op deze manier degraderen we. Het enige positieve is dat we nog tien wedstrijden hebben te gaan. Als we zo spelen is er geen enkele hoop dat we erin blijven. Maar tien wedstrijden is genoeg. Het is nu een competitie van vier teams en we spelen nog tegen onze directe concurrenten."

[google]"Er was een zekere spanning waarneembaar in ons spel. Normaal zijn we een aanvallend goed team, maar vandaag waren we matig aan de bal. De druk heeft vat gekregen op ze", zag de voormalig trainer van FC Twente. "Op dit moment zie ik geen aanknopingspunten, maar we moeten dicht bij elkaar blijven staan en blijven knokken."

Zes jaar geleden was McClaren nog succesvol bij FC Twente door de club voor het eerst in haar geschiedenis landskampioen te maken. Zaterdag kreeg hij echter een gigantisch fluitconcert te horen. "Als trainer moet je hier doorheen", vervolgt McClaren stoïcijns. "Er zijn ups en downs. Het is niet leuk, maar ik begrijp het volledig na zo'n wedstrijd." Toch denkt hij niet aan opstappen. "No way."

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties