FC Twente Nieuws

Op papier sterk FC Twente wint van FC Emmen, Ugalde matchwinner

Op papier sterk FC Twente wint van FC Emmen, Ugalde matchwinner

FC Twente heeft maandagmiddag een wedstrijd in de reservecompetitie gespeeld tegen FC Emmen. Het treffen vond plaats op het trainingscentrum in Hengelo en was toegankelijk voor publiek. FC Twente wist de wedstrijd met 1-0 te winnen. De enige treffer kwam op naam van Manfred Ugalde.

FC Twente verscheen met een zeer sterke selectie aan de aftrap. Brenet, Vlap, Cerny, Misidjan, Ugalde en Cleonise mochten allemaal starten tegen de ploeg uit Drenthe. Ook was er plek voor Kik Pierie die zijn eerste speelminuten maakte in negen maanden tijd.

Ook was er plek voor een aantal spelers van de FC Twente/Heracles Academie. Donald, Driezen, Thijmen de Lange, Messaoudi, Borstdorp en Marhoum kregen als invaller allemaal speelminuten.

Opstelling FC Twente

J. de Lange, Everink (62' Donald), Bruns, Pierie (30' Driezen (62' Eustatia), Brenet, Staring, Vlap (70' T. de Lange), Cerny (70' El Messaoudi), Misidjan (70' Bostdorp), Ugalde (87' Marhoum), Cleonise (62' Markelo).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties