FC Twente Nieuws

Open dag anders ingericht: Spelerspresentatie na treffen met Schalke

Open dag anders ingericht: Spelerspresentatie na treffen met Schalke

FC Twente heeft ervoor gekozen om de Open dag 2023 anders in te richten dan normaal. Er worden diverse activiteiten georganiseerd voor de wedstrijd tegen Schalke '04 op vrijdag 22 juli. De traditionele spelerspresentatie volgt na afloop van de wedstrijd.

"De jaarlijkse Open Dag bij De Grolsch Veste gaan we deze zomer anders invullen. Voorafgaand aan de oefenwedstrijd tegen FC Schalke 04, op vrijdag 22 juli, is er rondom het stadion een plek voor zowel de FC Twente als de Schalke-supporters. Deze wordt ingericht met drink- en eetgelegenheden", schrijft Van der Kraan op de clubwebsite.

"Na afloop van de wedstrijd, de seizoensopening in De Grolsch Veste, wordt de selectie van FC Twente gepresenteerd op het veld. Een moment om de ploeg van Ron Jans succes te wensen richting het nieuwe seizoen."

"Op woensdag 21 september gaan we een middag in De Grolsch Veste organiseren voor de jongste supporters. Met name een moment voor de jeugd om handtekeningen en foto’s te scoren van de selectie. Meer informatie over deze middag volgt op een later moment."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties