FC Twente Nieuws

Opgeleefde Chadli in bloedvorm bij in crisis verkerende topclub

Opgeleefde Chadli in bloedvorm bij in crisis verkerende topclub

Afgelopen zomer koos Nacer Chadli voor een tijdelijke overstap naar Anderlecht toen duidelijk werd dat hij bij AS Monaco niet op speelminuten hoefde te rekenen. Een bijzondere transfer want de Belgisch international speelde voor dit seizoen nog nooit een wedstrijd in de Belgische competitie.

Spijt zal Chadli niet hebben van zijn keuze want de voormalig linksbuiten van FC Twente is momenteel in topvorm. In acht competitiewedstrijden scoorde de inmiddels 30-jarige aanvaller vijf keer en leverde daarnaast vier assist. Hiermee is hij gemiddeld iedere 71 minuten beslissend voor zijn team.

Ondanks zijn persoonlijke successen gaat het een stuk minder met de club zelf. Anderlecht is na 11 speelronden terug te vinden op de 11e plek op de ranglijst. Het gat met koploper en rivaal Club Brugge is nu al opgelopen tot maar liefst 14 punten.


[google]

Maandag kreeg de club nog een straf opgelegd vanwege de vermeende dubbelrol van Vincent Kompany. De legende van Manchester City is op papier niet de hoofdtrainer, maar handelde hier volgens de licentiecommissie wel naar. Kompany is nog niet in het bezit van de juiste papieren en Simon Davies is daarom op papier de hoofdtrainer. Anderlecht moet nu een boete betalen van 5000 euro.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties