FC Twente Nieuws

Opinie: Kleine meerderheid ziet terugkeer van Vuckic wel zitten

Opinie: Kleine meerderheid ziet terugkeer van Vuckic wel zitten

De transferwindow voor Nederlandse clubs is nog iets meer dan één dag geopend. De clubs hebben tot dinsdagochtend 00:00 uur de tijd op de selectie te versterken. FC Twente lijkt klaar, maar als er een buitenkansje voorbij komt dan zal Streuer zeker in actie komen.

Ook voor de spelers is deadlineday altijd spannend, helemaal voor spelers die van hun club te horen hebben gekregen dat ze niet meer in de plannen van hun club voorkomen. Eén van deze spelers is Haris Vuckic, afgelopen seizoen nog topscorer van FC Twente met elf doelpunten.

De Sloveen moet vertrekken bij Real Zaragoza waar hij met een salaris van 400.000 euro te zwaar op de begroting drukt. Zijn zaakwaarnemer is druk bezig met het zoeken naar een nieuwe club, maar vooralsnog zonder succes.

In de zoektocht naar een nieuwe club lijkt Vuckic zich met name te richten uit clubs uit België en Nederland. Volgens het Spaanse El Periodico is de aanvaller aangeboden bij diverse clubs uit de Eredivisie en de Jupiler Pro League, maar heeft nog geen enkele club toegehapt.

Twee weken geleden vroegen we de supporters of het tijdelijk terughalen van Vuckic een goede optie zou zijn na het vertrek van de aanvallers Lamprou, Jeremejeff en Dervisoglu. Een kleine meerderheid van 53 procent ziet een tijdelijke terugkeer wel zitten.

[google]


[totalpoll id="164155" fragment="results"]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties