FC Twente Nieuws

Opinie: Unnerstall moet de nieuwe doelman worden van FC Twente

Opinie: Unnerstall moet de nieuwe doelman worden van FC Twente

Terwijl de optie in het contract van Joël Drommel nog moet worden gelicht, is Jan Streuer al druk op zoek naar de opvolger van de sterkhouder van het huidige FC Twente. Drommel heeft besloten komende zomer de club te gaan verlaten en het zal een lastige klus worden een goede vervanger aan te trekken.

Inmiddels zijn er al de nodige namen gelinkt aan FC Twente. Drie daarvan zijn Blaswich van Heracles, Marsman van Feyenoord en Unnerstall van PSV. We vroegen de supporters wie van deze drie ze komend seizoen het liefst onder de lat zien staan bij FC Twente.

Met grote overmacht heeft Unnerstall de meeste stemmen gekregen. De tweede doelman van PSV kreeg 82,8 procent van alle stemmen. Marsman eindigde met 14,4 procent op de tweede plek en Blaswich met 2,8 procent op de derde en laatste plek.

Salaris Unnerstall

Of de komst van Unnerstall ook haalbaar is valt nog te bezien. Hij heeft een aflopend contract bij PSV waar hij tussen de één en anderhalf miljoen euro per jaar zou verdienen. Bedragen die FC Twente bij lange na niet kan betalen. Unnerstall zelf is opgegroeid in Ibbenbüren op nog geen 65 kilometer van Enschede. Iets dat mee zou kunnen spelen bij de 30-jarige doelman mocht FC Twente hem benaderen voor de positie als eerste doelman.

[google]


[totalpoll id="164532" fragment="results"]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties