FC Twente Nieuws

Opinie: Wie waren de beste en opvallendste spelers van de eerste seizoenshelft?

Opinie: Wie waren de beste en opvallendste spelers van de eerste seizoenshelft?

De eerste seizoenshelft zit erop voor FC Twente. De ploeg van trainer Ron Jans staat vijfde na veertien duels met 27 punten. Nu is het tijd voor een lange winterstop, waarin genoeg tijd is om even terug te blikken naar de eerste helft van het seizoen. Wie waren de beste, meest positief verrassende en meest tegenvallende spelers van de eerste seizoenshelft?

De topscorer van FC Twente is ondanks een stroef begin Ricky van Wolfswinkel. Na negen duels had hij nog maar één goal. Daarna maakte hij vier wedstrijden op rij een goal, waardoor hij er nu vijf heeft. Sem Steijn, Václav Cerny en Virgil Misidjan staan op vier goals. Rechtsback Joshua Brenet heeft er drie. Spits Ricky van Wolfswinkel voert ook de lijst van meeste assists bij FC Twente aan. Deze eerste plek deelt hij met linksback Gijs Smal. Zij gaven allebei vier assists. Joshua Brenet en Václav Cerny hebben allebei twee assists.

De spelers die boven komen drijven op het gebied van gemiddelde beoordeling zijn doelman Lars Unnerstall, middenvelder Ramiz Zerrouki en backs Gijs Smal en Joshua Brenet. Bij het Algemeen Dagblad is Unnerstall zelfs de hoogst beoordeelde speler van de hele eredivisie.

Wie was de beste speler van de eerste seizoenshelft? (Twee keuzes mogelijk)


[totalpoll id="198925"]

Appgebruikers kunnen stemmen via deze link.

Wie was de meest positief verrassende speler van de eerste seizoenshelft? (Twee keuzes mogelijk)


[totalpoll id="198927"]

Appgebruikers kunnen stemmen via deze link.

Wie was de meest tegenvallende speler van de eerste seizoenshelft? (Twee keuzes mogelijk)


[totalpoll id="198929"]

Appgebruikers kunnen stemmen via deze link.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties