FC Twente Nieuws

Opmerkelijk: Mokotjo weer niet opgeroepen voor nationale elftal

Opmerkelijk: Mokotjo weer niet opgeroepen voor nationale elftal

Kamohelo Mokotjo geldt als een van de sterkhouders van FC Twente. De Zuid-Afrikaanse middenvelder zorgt voor rust en zekerheid op het middenveld bij FC Twente. Toch is hij niet geliefd bij de Zuid-Afrikaanse bondscoach.

[google]Mokotjo speelde twee interlands voor Zuid-Afrika. In 2012 als speler van Feyenoord tegen Mozambique, en in 2013 als speler van PEC Zwolle tegen Spanje. Daarna ging het mis. Mokotjo raakte in de clinch met de bondscoach van Zuid-Afrika. Dit leek opgelost te zijn, althans zo gaven beiden aan in de media. Maar Mokotjo heeft nog altijd geen indruk kunnen maken op de coach van Zuid-Afrika.

Mokotjo lijkt nog steeds geen favoriet te zijn van Ephraim Mashaba, bondscoach van Zuid-Afrika. Ondanks zijn goede spel van de laatste weken heeft de defensieve middenvelder van FC Twente nog altijd geen plek in de selectie van ''Bafana Bafana'' weten te bemachtigen. [ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties