FC Twente Nieuws

Oproep FC Twente: "Geld van boetes besteden we liever op een andere manier"

Oproep FC Twente: "Geld van boetes besteden we liever op een andere manier"

FC Twente heeft eerder deze week een voorwaardelijke boete opgelegd gekregen van de KNVB. Het gaat om een bedrag van 3.750 euro naar aanleiding van incidenten tijdens de wedstrijd FC Twente - Ajax. Er werd vuurwerk afgestoken en daarnaast kwamen er ook bekers met bier op het veld terecht.

Vandaag reageert FC Twente op de voorwaardelijke boete van 3.750 euro en doet een verzoek aan de supporters om in de toekomst geen vuurwerk meer af te steken en geen bier meer op het veld te gooien.

"Afgelopen week hebben we van de aanklager KNVB een schikkingsvoorstel gekregen vanwege het gooien van bekers op het speelveld en het afsteken van vuurwerk tijdens het thuisduel met Ajax. Het schikkingsvoorstel bedraagt een voorwaardelijke geldboete van €3.750."

"Afgelopen tijd is er in de Eredivisie veel aandacht geweest voor het gooien van bekers tijdens de wedstrijden en de KNVB zal hierop blijven letten. Ook blijven zij optreden wanneer er vuurwerk wordt afgestoken. FC Twente doet daarom nogmaals een dringend beroep op haar supporters. Het geld van de boetes besteden we liever op een andere manier."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties