FC Twente Nieuws

Oproep Vak-P: Fluit ze uit, scheld ze uit, maak ze gek!

Oproep Vak-P: Fluit ze uit, scheld ze uit, maak ze gek!

Donderdag staat er een fantastische wedstrijd op het programma van FC Twente. Het Italiaanse Fiorentina komt op bezoek. In De Grolsch Veste gaan de Tukkers een 2-1 achterstand proberen goed te maken. Hierbij kunnen de spelers rekenen op een uitverkochte Grolsch Veste. Vak-P heeft de supporters alvast een oproep gedaan om hun club zo goed mogelijk te steunen.

"Fiorentina thuis, gekkenhuis!" luidt de titel van het bericht van Vak-P. "Na vele jaren afwezigheid ligt een Europese groepsfase binnen handbereik. Maar we zijn er nog niet. De spelers hebben juist nu de support nodig. Niet vanuit een aantal vakken, maar vanuit het gehele stadion!"

Vak-P wil De Grolsch Veste een ware 'Hel van Enschede' maken. "Kom op tijd het vak op. Gekkenhuis vanaf de warming-up! Bij ieder Italiaans balcontact: fluit ze uit, scheld ze uit, maak ze gek! Laat ze kennismaken met de Hel van Enschede. Hier valt niets te halen! Met een kolkende Veste gezamenlijk de poulefase in!"

Donderdag om 19:00 uur wordt er afgetrapt, maar zorg dus dat je lekker op tijd bent. Houd hierbij wel rekening met extra verkeersdrukte. Wegens een evenement op het terrein van de UT rijden er geen pendelbussen en zijn de parkeerplaatsen op het terrein van de UT niet beschikbaar. Daarnaast wordt het warm in De Grolsch Veste en dat komt niet alleen door de wedstrijd en de sfeer vanaf de tribunes. Het wordt boven de dertig graden Celsius, waardoor het is toegestaan een PET-flesje zonder dop (dus geen bewaarflessen van bijvoorbeeld Doppers) mee te nemen naar het stadion.

Laten we er een gekkenhuis van maken! COTE!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties