FC Twente Nieuws

Opstelling: Eerste basisplek Cerny, Sadílek ontbreekt

Opstelling: Eerste basisplek Cerny, Sadílek ontbreekt

Vanavond staat om 18.45 uur de wedstrijd tegen Fortuna Sittard op het programma. De belangen voor beide partijen zijn duidelijk. FC Twente moet winnen om AZ van zich af te houden en stiekem naar boven te kunnen kijken naar Feyenoord. Daarentegen moet Fortuna winnen om degradatie te voorkomen.

Ron Jans heeft voor de ontmoeting met Fortuna Sittard twee wijzigingen doorgevoerd. Bosch vervangt de zieke Sadílek. Daarnaast is er een eerste basisplek van het seizoen weggelegd voor Cerny. De Tsjech vervangt daarmee Misidjan. De laatste keer dat Cerny basis stond was op 14 januari 2021.

Scheidsrechter bij de wedstrijd is Jochem Kamphuis. De 36-jarige scheidsrechter floot dit seizoen al tweemaal eerder een wedstrijd van de Tukkers. Eenmaal floot hij een ongelukkige wedstrijd tegen Willem II. De andere keer was, net als vanavond, tegen Fortuna in de eerste speelronde. Destijds werd het 2-1 voor de Limburgers.

Opstelling FC Twente:

Unnerstall, Brenet, Pröpper, Pleguezuelo, Smal, Bosch, Zerrouki, Vlap, Limnios, Cerny en Van Wolfswinkel.

Wissels:

De Lange, Van der Gouw, Staring, Pierie, Troupée, Bruns, Hilgers, Ugalde, Misidjan en Cleonise.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties