FC Twente Nieuws

Opstelling: FC Twente begint ongewijzigd tegen Sparta

Opstelling: FC Twente begint ongewijzigd tegen Sparta

FC Twente speelt om 21.00 uur de laatste wedstrijd van het kalenderjaar thuis tegen Sparta Rotterdam. Ron Jans stelt dezelfde namen op als in de met 2-1 gewonnen uitwedstrijd tegen VVV Venlo.

Ondanks dat Dario Dumic weer fit is, blijft Ron Jans vertrouwen houden in Kik Pierie. De huurling van Ajax vormt met Julio Pleguezuelo het centrum van de verdediging. Ook is er weer een plek in de basis voor Luka Ilic. Jesse Bosch begon de eerste tien competitiewedstrijden in de basis, maar is zijn plek nu kwijt aan de Servische middenvelder. Afgelopen wedstrijd tegen VVV Venlo scoorde Ilic nog een mooie goal.

Thijs van Leeuwen zit nog niet bij de selectie wegens een blessure. Lazaros Lamprou zit daarentegen wel bij de selectie. Er was reeds veel om de Griek te doen. Sander Berends van ELF Voetbal meldde dat Lamprou terug zou keren naar PAOK Saloniki, maar FC Twente ontkende dat. Vanavond zou de linksbuiten minuten kunnen maken als invaller.

Opstelling FC Twente:

Drommel; Ebuehi, Pleguezuelo, Pierie, Oosterwolde; Roemeratoe, Brama, Ilic; Cerny, Danilo, Menig

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties