FC Twente Nieuws

Opstelling: Pusic gunt Van der Heyden tweede kans, Laukart voor het eerst in de basis

Opstelling: Pusic gunt Van der Heyden tweede kans, Laukart voor het eerst in de basis

Vanmiddag om 16.45 uur klinkt het eerste fluitsignaal voor het treffen tussen FC Twente en MVV in de Enschedese Grolsch Veste. Een wedstrijd tussen de nummer drie en elf van de reguliere competitie. Door de interland week mist Marino Pusic Matthew Smith op het middenveld. Hierdoor is hij flink gaan schuiven.

Allereerst gunt Pusic Jelle van der Heyden een tweede kans. In de wedstrijd tegen Jong PSV - de eerste wedstrijd die Wout Brama aan zich voorbij moest laten gaan - werd Van der Heyden op Brama's positie geposteerd. Door zijn slechte optreden werd Van der Heyden al in de rust naar de kant gehaald.

[google]

Verder zien we voor het eerst dit seizoen de naam van Alexander Laukart in de basiself opduiken. De 19-jarige Duitser kwam vorig jaar over vanuit de jeugd van Borussia Dortmund, maar wist in Enschede de verwachtingen nog niet waar te maken. In de spits krijgt Jari Oosterwijk de voorkeur boven Tom Boere.

Opstelling: Drommel, Ricardinho, Laukart, Hölscher, Espinosa, Gonzalez, Van der Heyden, Oosterwijk, Bijen, Ramos, Aitor

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties