FC Twente Nieuws

Opstelling: René Hake voert twee wijzigingen door in basiself

Opstelling: René Hake voert twee wijzigingen door in basiself

[google] Om 20:45 uur wordt er in De Grolsch Veste afgetrapt voor het duel tussen FC Twente en NEC. De Tukkers staan op de zevende plaats en kunnen bij winst niet stijgen, maar wel in het spoor blijven van concurrenten AZ en Vitesse. De Nijmegenaren hebben al zes uitwedstrijden op rij niet meer weten te winnen en zijn blij met elk puntje dat ze maar kunnen krijgen. Toch zal voor beide ploegen de volle buit als de ultieme hoofdprijs voelen.

Aanvoerder Stefan Thesker liep in het duel met FC Utrecht een scheurtje op in zijn lies en is daardoor voorlopig niet inzetbaar voor FC Twente. Ook Oussama Assaidi is voorlopig niet te bewonderen in het rode tenue van de club in Enschede. De nieuwkomer, die nog maar weinig minuten maakte maar al wel scoorde voor de Tukkers, is niet fit genoeg bevonden.

Joachim Andersen zat vorige week nog op de bank, vandaag keert hij terug in de basiself. Dejan Trajkovski doet het tegenovergestelde, de Sloveen begint de wedstrijd aan de zijlijn.

Opstelling FC Twente: Marsman, Ter Avest, Andersen, Bijen, Van der Lely, Mokotjo, Klich, Celina, Jensen, Yeboah, Unal.

Wissels FC Twente: Drommel, Boevink, Hooiveld, Trajkovski, Seys, Van der Heyden, Hölscher, Ede, George, Bunjaki.

Foto: Ron Jonker / Sportfoto Oost

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties