FC Twente Nieuws

Oranje international Jansen kiest voor Valencia: "Gevoel dat ik er klaar voor ben"

Oranje international Jansen kiest voor Valencia: "Gevoel dat ik er klaar voor ben"

Voormalig FC Twente Vrouwen aanvaller Ellen Jansen heeft besloten om Ajax na twee seizoenen te verlaten. De Tukker is ingegaan op een aanbieding van het Spaanse Valencia dat uitkomt het het hoogste niveau.

"Ik kijk er naar uit om aan mijn avontuur bij Valencia te beginnen. Het wordt mijn eerste ervaring bij een buitenlandse club, maar ik heb het gevoel dat ik er klaar voor ben."

"Ik hoop dat ik het team en de club kan helpen met mijn ervaring in de Champions League, het EK en WK. Op het veld hoop ik doelpunten te kunnen maken en mijn teamgenoten te helpen", aldus een enthousiaste Jansen op de website van haar nieuwe werkgever.

[google]

Valencia was niet de enige ploeg die interesse toonde in de Oranje international. Ook Atletico de Madrid en Real Sociedad hadden de in Markelo geboren spits op de radar, maar Jansen koos voor de club uit de sinaasappelstad.

Jansen speelde tien seizoenen in het eerste van FC Twente Vrouwen en kwam hierin tot 190 optreden waarin ze maar liefst 123 keer het doel trof. In 2018 maakte ze de overstap naar Ajax, maar hier werd ze nooit een vaste waarde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties