FC Twente Nieuws

Oud-bestuurders sluiten opmerkelijke deal in crediteurenakkoord

Oud-bestuurders sluiten opmerkelijke deal in crediteurenakkoord

Het goede nieuws van het crediteurenakkoord komt zojuist binnen. Voor FC Twente is dit de eerste stap in de goede richting. 9 Mei is wel nog altijd een belangrijke dag. Hier krijgen zij te horen of de proflicentie behouden mag worden. Dat het akkoord binnen is, is fantastisch. Maar wat gebeurt er met de oud-commissarissen? [google]

Met hen is een duidelijke afspraak over betaling van een belastingclaim, meldt de TC Tubantia. Dit heeft onder anderen te doen met het boekhouden wat betreft de transfer van Dusan Tadic. De aanslag wordt niet betaald door de club uit Enschede, maar er wordt verwacht dat oud-bestuurders Munsterman, Van der Laan, Trebbe en Ten Hag deze voor hun rekening zullen nemen.

Het bedrag die zij zullen moeten aflossen is niet bekend. Naar verluidt is dit wel een hoger bedrag dan voorheen. Het enige opmerkelijke in dit akkoord, in tegenstelling tot die wat in december werd afgesloten, is dat geen van de oud-bestuurders in de toekomst nog aangesproken kan worden door FC Twente na hun bijdrage in dit akkoord.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties