FC Twente Nieuws

Oud-City huurlingen Smith en Latibeaudiere vinden beide nieuwe club

Oud-City huurlingen Smith en Latibeaudiere vinden beide nieuwe club

Daar waar in Nederland de transferwindow sloot op zes oktober, hadden de Engelse clubs nog tien dagen extra om spelers aan te trekken. Dat was in het geval van voormalig FC Twente spelers Matthew Smith en Joel Latibeaudiere geen overbodige luxe.

Het tweetal wist op de slotdag van de Engelse transferwindow de overstap te realiseren naar een nieuwe club. Smith tekende een huurcontract bij Doncaster Rovers FC en Latibeaudiere verliet Manchester City definitief voor Swansea City AFC.

Alhoewel Smith (20) lachend op de foto staat met zijn nieuwe shirt in z'n hand, is de vraag hoe blij hij daadwerkelijk is met de overstap. Na zijn periode bij FC Twente werd hij verhuurd aan drie ploegen uit de Championship, het tweede niveau van Engeland. Nu daalt hij af naar de League One, het derde niveau.

Latibeaudiere vertrekt definitief

Voor Latibeaudiere (20) is er definitief een einde gekomen aan het tijdperk bij Manchester City. Hij kreeg een positieve reactie op zijn verzoek om de club transfervrij te verlaten en zette zijn handtekening onder een driejarig contract bij Swansea City AFC.

Bij de club uit Wales wordt hij herenigd met de trainer en een aantal spelers waarmee hij in 2017 wereldkampioen werd met Engeland Onder17. Swansea speelde tussen 2011 en 2018 zeven seizoenen in de Premier League. Momenteel komt de ploeg uit in de Championship, het tweede niveau van Engeland.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties