FC Twente Nieuws

Oud-doelman daagt ex-manager voor de rechter: "Steeds financieel genaaid"

Oud-doelman daagt ex-manager voor de rechter: "Steeds financieel genaaid"

Sander Westerveld sleept zijn voormalig zaakwaarnemer voor de rechter. De oud-doelman van FC Twente geeft aan dat zijn ex-manager, de Spanjaard Luis Jaime Puebla, hem door 'mismanagement' veel financiële schade heeft toegediend.

[google]"Om het simpel te houden: ik ben na mijn periode bij Real Sociedad eigenlijk alleen maar financieel genaaid door mijn Spaanse zaakwaarnemer", vertelt Westerveld in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Daar ben ik helaas pas later achtergekomen toen bleek dat hij mijn achterstallige salaris van mijn werkgever Almeria op zijn eigen rekening liet storten. Toen de club Felipe Melo verkocht aan Fiorentina voor 14 miljoen belde ik Almeria op, want er was geld binnen. Toen hoorde ik het echte verhaal. Ik krijg nog steeds heel veel geld van Puebla. Daarom heb ik een rechtzaak aangespannen tegen die man."

De oud-doelman van FC Twente is inmiddels werkzaam bij World Soccer Consult, waar onder andere spelers en coaches terechtkunnen voor professionele begeleiding. "Daarom werk ik daar nu ook", vervolgt Westerveld. "Ik wil spelers waarschuwen. En op de juiste manier verder helpen in hun loopbaan. Er zitten heel veel verkeerde mensen in dit wereldje. Die mensen durf ik gerust criminelen te noemen. Een speler moet zijn manager kunnen vertrouwen", besluit hij.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties