FC Twente Nieuws

Oud-doelman FC Twente staat voor debuut in Eredivisie

Oud-doelman FC Twente staat voor debuut in Eredivisie

Filip Bednarek gaat zondag zijn debuut maken in de Eredivisie. De oud-doelman van FC Twente zal Robbin Ruiter vervangen, die geblesseerd is. Trainer Erik ten Hag kent de Poolse keeper goed en heeft vertrouwen in hem.

[google]"Hij is er klaar voor", zegt Ten Hag op de website van FC Utrecht. "Filip is heel dit seizoen al een heel belangrijke speler. Door de beleving en de professionaliteit die hij met zich meebrengt. En door zijn spel in de wedstrijden van Jong FC Utrecht, dat ook dankzij zijn goede keeperswerk zo hoog op de ranglijst staat. Filip staat heel stabiel te keepen. Nu mag hij het in de Eredivisie gaan bewijzen. Dat is geweldig voor Filip."

Bednarek werd in 2008 gescout door FC Twente. Hij doorliep enkele jeugdelftallen en keepte geregeld in het beloftenelftal. Tot speelminuten in de Eredivisie kwam het nog niet. Afgelopen zomer werd zijn contract bij FC Twente niet verlengd en vertrok hij transfervrij naar de Domstad. FC Utrecht neemt het morgen op tegen NEC. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties