FC Twente Nieuws

Oud FC Twente-scout tekent bij Engelse topclub

Oud FC Twente-scout tekent bij Engelse topclub

Bernard Schuiteman heeft na zijn vertrek bij Rapid Wien medio 2016 een nieuwe baan gevonden. De voormalig scout van FC Twente gaat aan de slag bij Manchester United, dat meldt Schuiteman via zijn profiel opLinkedIn. Schuiteman is hiermee de tweede oud FC Twente scout bij Manchester United. In september tekende ook Roy Beukenkamp al een contract bij de Mancunians.

[google]De oud-verdediger was bij FC Twente verantwoordelijk voor de scouting van Zuid-Europa. De 43-jarige Schuiteman wordt bij Manchester United de 'Academy Scout', hij neemt verantwoordelijkheid voor de scouting van de jeugdopleiding.

Nadat hij in 2014 bij FC Twente vertrok naar Rapid Wien verzorgde hij bij de Oostenrijkse club de hoofd scouting. Hij vertrok eerder dit jaar bij Rapid Wien na een verschil in inzicht met de leiding van de club. Met de Engelse topclub geeft hij een vervolg aan zijn carrière.

Schuiteman speelde in de jeugdopleiding bij FC Twente, maar werd op negentienjarige leeftijd opgepikt door Bayer Leverkussen. Later speelde hij bij onder meer Utrecht en Feyenoord.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties