FC Twente Nieuws

Oud-FC Twente speler Janssen volgend seizoen technisch manager bij jeugdliefde

Oud-FC Twente speler Janssen volgend seizoen technisch manager bij jeugdliefde

Willem Janssen hangt na dit seizoen de kicksen in de wilgen en gaat voor een bestuursfunctie bij zijn jeugdliefde VVV-Venlo. Vanaf volgend seizoen is hij technisch manager van de Venlonaren, meldt de Telegraaf.

De 35-jarige verdediger annex middenvelder heeft na de huidige jaargang er alweer acht seizoenen FC Utrecht opzitten. In de Domstad werd hij omgeturnd van middenvelder tot verdediger.

"Toen ik de kans kreeg om in deze functie aan de slag te gaan bij VVV, de club waar ik ook als voetballer ben begonnen, was het gevoel direct goed", geeft de voetballer zelf aan.

Janssen speelde van 2011 tot 2014 bij FC Twente. Destijds werd hij transfervrij overgenomen van Roda JC. In 2012 speelde hij misschien wel de meest memorabele wedstrijd van zijn carrière. In Eindhoven wonnen de Tukkers onder leiding van Steve McClaren met 2-6.

Janssen had een groot aandeel in deze overwinning. Hij nam twee van de zes doelpunten aan Twentse zijde voor zijn rekening.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties