FC Twente Nieuws

Oud-jeugdspeler FC Twente verdacht van aanranding en zware mishandeling

Oud-jeugdspeler FC Twente verdacht van aanranding en zware mishandeling

Een oud-jeugdspeler van FC Twente wordt verdacht van aanranding en zware mishandeling. Het betreft de 20-jarige Tayrell W. die momenteel speelt bij FC Volendam. Het nieuws wordt door de club zelf bevestigd tegenover de Telegraaf.

Het voorval zou plaats hebben gevonden in de nacht van 16 op 17 juli in de Amsterdamse club Air. De vrouw heeft aangegeven dat ze is mishandelend door twee mannen nadat ze één van hen had afgewezen. Hierbij brak ze op drie plekken haar kaak.

Het slachtoffer was met vriendinnen in de Amsterdamse club waar tussen 04:00 en 05:00 uur het noodlot toe sloeg. Na de afwijzing zou de verdachte hardhandig haar borst hebben gegrepen. Toen ze liet merken hier niet van gediend te zijn werd ze bij haar keel gegrepen en kreeg ze een aantal klappen op haar hoofd.

Portiers en andere bezoekers moesten het slachtoffer en de twee mannen uit elkaar halen. De vrouw ging vervolgens naar het ziekenhuis waar werd geconstateerd dat er een kies was afgebroken, een voortand los zat en haar kaak op drie plekken was gebroken.

Ze werd direct geopereerd waarna ze weken lang niet goed kon praten en kauwen. Opmerkelijk is dat van de tweede verdachte ieder spoor ontbreekt. De politie is op jacht naar deze tweede persoon en dreigt een filmpje te tonen waarop hij zichtbaar zou zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties