FC Twente Nieuws

Oud-middenvelder per direct de laan uitgestuurd als bondscoach Oranjevrouwen

Oud-middenvelder per direct de laan uitgestuurd als bondscoach Oranjevrouwen

[google]Arjan van der Laan is per direct ontslagen als bondscoach van de Oranjevrouwen. De oud-middenvelder van FC Twente werd donderdagochtend door de KNVB de laan uitgestuurd, omdat de voetbalbond te weinig vertrouwen heeft in goede resultaten op het aankomende EK met Van der Laan langs de lijn.

"We willen Arjan bedanken voor zijn inzet en werk", vertelt technisch directeur Hans van Breukelen op de site van de KNVB. "Sinds zijn aanstelling heeft hij de eerste stappen gezet in de ontwikkeling van het team richting het EK. Wij hebben er echter te weinig vertrouwen in dat hij de juiste persoon is om het team ook in de laatste fase goed te begeleiden."

Van der Laan trad op 1 oktober 2015 in functie als bondscoach van de OranjeLeeuwinnen. Wie de opvolger zal zijn is vooralsnog onbekend, maar voorlopig neemt assistent-bondscoach Sarina Wiegman zijn taken op interim basis over.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties