FC Twente Nieuws

Oud-Tukker op weg naar Parijs: "Ik wil weer voetballen, PSG zou geweldig zijn"

Oud-Tukker op weg naar Parijs: "Ik wil weer voetballen, PSG zou geweldig zijn"

Dario Tanda speelde zes jaar lang in de opleiding van FC Twente. Hij was één van de grootste talenten van de club, nadat een doorbraak in Enschede uitbleef koos Tanda voor een verblijf in Deventer bij Go Ahead Eagles. Daar kwam de 21-jarige middenvelder ook nooit goed tot zijn recht.

Na een aantal hele slechte periodes in het leven en in de voetbalcarrière van Dario Tanda probeert hij nu te vechten voor zijn laatste kans. De voormalig Tukker speelde de hoofdrol in een rel tussen aartsrivalen PEC Zwolle en Go Ahead Eagles. Beide clubs streden om zijn handtekening. Tanda koos uiteindelijk voor de club uit Deventer maar zag uiteindelijk van deze verbintenis af.

[google]De middenvelder zit nu al vijf maanden thuis, zonder club. "Dat is mijn eigen schuld. Ik heb gewoon niet de juiste keuzes gemaakt in mijn carrière. Het zijn pijnlijke maanden. Het enige waar ik slecht tegen kan is dat ik door veel mensen ben afgeschilderd als een soort lastpak. Dat ben ik niet. Ik heb nog nooit een druppel alcohol of een sigaret aangeraakt. Ook nu ik geen club heb, leef ik als een prof. Ik werk elke dag met een personal trainer", vertelt hij in gesprek met TC Tubantia.

Uit onverwachte hoek kwam echter interesse voor Tanda, en wel vanuit Parijs. Paris Saint Germain zou geïnteresseerd zijn in de diensten van de voormalig middenvelder van FC Twente. Patrick Kluivert heeft Dario Tanda gebeld. "Patrick kent me uit zijn tijd als beloftentrainer van Twente. Hij heeft me gezegd dat hij niet twijfelt aan mijn kwaliteiten. Hij wil me graag tussen de beloften zien daar. Ik wil weer voetballen. PSG zou geweldig zijn, maar ik voel me nergens te groot voor. Omdat ik besef dat dit mijn allerlaatste kans is", besluit Tanda. [ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties