FC Twente Nieuws

Oud-verdediger FC Twente vindt nieuwe club

Oud-verdediger FC Twente vindt nieuwe club

Voormalig FC Twente-speler Bart Buysse heeft een nieuwe club gevonden. Niet lang geleden werd zijn contract bij NEC in Nijmegen ontbonden, tot grote teleurstelling van de verdediger die ook speelde voor clubs als Club Brugge, Cercle Brugge en Zulte Waregem. Afgelopen zondag woonde de 29-jarige Belg nog een duel bij van zijn nieuwe club.

[google] De transfervrije Bart Buysse heeft gisteren overeenstemming bereikt met SCT Menen en tekende een contract met de club in het Belgische Menen. Op 1 juli 2010 kwam de Belg naar FC Twente, waar de verdediger de KNVB Beker en de Johan Cruijff schaal wist binnen te slepen. Twee jaar later, namelijk op 1 juli 2012 vertrok Buysse naar Club Brugge.

FC Twente kocht de verdediger van het Belgische SV Zulte Waregem waarna hij al gauw een marktwaarde van 900.000 Euro bereikte. Na zijn vertrek bij Club Brugge is zijn transferwaarde echter sterk gedaald en de verdediger is momenteel zelfs minder waard dan in zijn periode bij de club in Enschede het geval is, namelijk 400.000 Euro.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties