FC Twente Nieuws

FC Twente All Stars nipt onderuit in Haaksbergen

FC Twente All Stars nipt onderuit in Haaksbergen

FC Twente All Stars maakte gisteren voor het oog van een grote garde supporters haar opwachting tegen het eerste elftal van Bon Boys. Het duel in Haaksbergen bleek bijzonder aantrekkelijk voor de aanwezige toeschouwers en uiteindelijk moesten de oude bekenden van de club in Enschede toch hun meerdere erkennen in de voetballers uit Haaksbergen.

[google] Het vriendschappelijke duel tussen FC Twente All Stars en het eerste elftal van Bon Boys eindigde in een 3-2 zege voor de ploeg uit Haaksbergen. Met spelers als Jan Vennegoor of Hesselink, Arnold Bruggink, Erik ten Hag en Sjaak Polak en Berthil ter Avest in de selectie kon het publiek genieten van een zeer vermakelijke wedstrijd. Ter Avest is weliswaar de huidige trainer van de Bon Boys, toch speelde hij mee met zijn oud-collega's uit Enschede.

Al na slechts tien minuten stond FC Twente All Stars op een 2-0 achterstand en ondanks een aantal grote kansen bleven doelpunten in het voordeel van de club in Enschede uit. Tot overmaat van ramp kwam de ploeg uit Haaksbergen na rust zelfs nog even op een 3-0 voorsprong, maar lang kon Bon Boys niet genieten van de ruime marge.

Het was even later namelijk Vennegoor of Hesselink die met twee treffers de eer redde voor zijn ploeg. De assists kwamen op naam van Sjaak Polak en Simon Cziommer.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties