FC Twente Nieuws

Ould-Chikh weerstaat lokroep uit buitenland en kiest voor stabiliteit

Ould-Chikh weerstaat lokroep uit buitenland en kiest voor stabiliteit

Bilal Ould-Chikh heeft besloten om toch in Nederland te blijven. De voormalig aanvaller van FC Twente leek op weg naar Turkije, maar heeft besloten om met FC Volendam de eredivisie in te gaan. Als blijk van waardering kreeg hij een verbeterd contract en tekende bij tot medio 2025.

“Ik ben hartstikke blij met het vertrouwen van de club en de technische staf. Daarnaast heeft de club een duidelijk plan met mij en streven we naar dezelfde doelstellingen", zo vertelt hij op de clubwebsite van FC Volendam.

Technisch directeur Jasper van Leeuwen is blij dat de dribbelaar blijft. “Bilal is nog maar een half jaartje bij ons, maar hij heeft al aardig zijn stempel weten te drukken. Toen hij tekende heb ik gezegd dat wij denken dat FC Volendam de juiste omgeving is voor Bilal om weer terug te klimmen. Die conclusie is wel juist gebleken."

Wat het avontuur bij FC Volendam extra speciaal maakt is dat hij hier samenspeelt met zijn broertje Walid. "Bilal heeft samen met zijn broertje Walid meegeschreven aan een prachtig hoofdstuk in de clubhistorie. Zijn talent blijkt niet verdwenen en komt weer volop tot bloei aan de Dijk.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties