FC Twente Nieuws

Overige SV's blijven Vak P steunen: 'tot het tegendeel bewezen is'

Overige SV's blijven Vak P steunen: 'tot het tegendeel bewezen is'

De andere supportersverenigingen van FC Twente blijven Vak P steunen in de strijd tegen het sluiten van het supportershome voor een jaar en het horecaverbod voor twee jaar dat de Gemeente Enschede heeft opgelegd. Volgens Politie en justitie werd de inval, tijdens de thuiswedstrijd tegen PSV, vroegtijdig te gestaakt omdat de veiligheid van collega's in gevaar zou zijn.

[google]De overige SV's willen daar (voorlopig) niet aan. Marc Hogenberg van Twente, Verenigt! laat aan RTV Oost weten de ultras te steunen tot het tegendeel bewezen is. Het gezamenlijke standpunt van de SV's is tot stand gekomen gezien de gebrekkige communicatie van de politie zelf.

Pas na veertien dagen komt de politie met de boodschap naar buiten dat de inval na vier minuten is gestaakt vanwege veiligheidsredenen. Voor het gevoel van Hogenberg - en velen zullen dat gevoel delen - duurde de politieactie ruim een uur.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties