FC Twente Nieuws

Overzicht: Sadílek maakt duel vol, weinig goeds voor Ugalde en Limnios

Overzicht: Sadílek maakt duel vol, weinig goeds voor Ugalde en Limnios

De interlandperiode is voor de internationals van FC Twente voorbij. Op de laatste speeldag kwamen de landen van Michal Sadílek, Dimitris Limnios en Manfred Ugalde nog in actie.

Alleen Sadílek kwam uiteindelijk aan minuten. De controlerende middenvelder begon zelfs in de basis en maakte het hele duel met Oekraïne vol. Na een late treffer van Matej Vidra eindigde de wedstrijd in 1-1. De huurling van PSV kreeg in de 46e minuut geel.

Voor Ugalde begon deze interlandperiode hoopgevend met zijn officiële debuut. In de twee duels die resteerde kwam de Costa Ricaan echter niet meer in actie. Ook tijdens de wedstrijd tegen Jamaica, die in 1-1 eindigde, bleef de spits op de bank. "Ik deed het vanwege wat er in Panama werd laten zien", vertelt bondscoach Luis Fernando Suárez over het passeren van het talent tegenover TD Más.

"Van de Panamezen gingen de meeste duels verloren", vervolgt de bondscoach. "Dat had vandaag hetzelfde kunnen zijn." Niet elke Costa Ricaan lijkt het echter eens met Fernando Suárez. In de reacties op het interview werd de Tukker namelijk fel gesteund.

Overzicht: Sadílek maakt duel vol, weinig goeds voor Ugalde en Limnios

Evenals de gedrongen spits kwam ook Limnios niet in actie. De gehuurde buitenspeler maakte zo geen minuut in de afgelopen interlandperiode. Bondscoach John van 't Schip bleef de drie wedstrijden tegen Zwitserland, Kosovo en Zweden wel ongeslagen. Woensdagavond werd er met 2-1 gewonnen van het als laatstgenoemde land.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties