FC Twente Nieuws

Oviedo wacht op vrijgave Aburjania door FC Twente

Oviedo wacht op vrijgave Aburjania door FC Twente

De overgang van Giorgi Aburjania is op een haar na rond. De Georgisch international staat op het punt te vertrekken naar Real Oviedo. De Noord Spaanse club komt uit in de Segunda División A, het tweede niveau van Spanje.

De speler heeft inmiddels toestemming gekregen van FC Sevilla dat hij de club transfervrij mag verlaten. Volgens het Spaanse Eldesmarque is het wachten nu op FC Twente dat het nog tot medio 2021 doorlopende huurcontract te ontbinden.

Dit zal geen problemen op moeten leveren aangezien FC Twente Aburjania graag ziet gaan. Jans vindt de middenvelder een goede voetballer, maar met een niet EU-salaris van minimaal 422.000 euro drukt Aburjania te zwaar op de begroting.

Ook de speler en Real Oviedo zouden er al uit zijn. Als Aburjania is vrijgegeven door FC Twente kan hij vertrekken naar Spanje voor de medische keuring. Als deze geen problemen oplevert zal hij een meerjarig contract gaan tekenen.


[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties