FC Twente Nieuws

Pastoor maakt kennis met Ziyech: "Hij die het verschil maakte"

Pastoor maakt kennis met Ziyech: "Hij die het verschil maakte"

Hoofdtrainer Alex Pastoor zag zijn ploeg gisteren na een succesvolle start in de Eredivisie met 3-1 onderuit gaan in Enschede. De promovendus begon veelbelovend aan het eerste seizoen in de Eredivisie sinds jaren. Toch is de teleurstelling niet heel erg groot en is de coach met opgeheven hoofd teruggekeerd naar Rotterdam.

[google] FC Twente heeft geen gehakt gemaakt van de Rotterdammers en dat stelt de coach tevreden. "Gek genoeg zit hier iemand die tevreden is wat we gezien en beleefd hebben, met de aantekening dat het puntverlies wel heel vervelend, maar niet onoverkomelijk is." aldus Alex Pastoor op de officiële website van FC Twente.

Toch blijft een verliespartij altijd even zuur als het is. "We hadden een aantal dingen beter kunnen en moeten doen en werden op die momenten afgestraft. Wij hebben de wedstrijd voor het grootste deel gemaakt. In het laatste kwartier hoopte ik nog op een aansluitingstreffer, want ik vond dat we met ons overwicht nog een doelpunt verdienden. Daar waar wij het lieten liggen, pakte Ziyech het op. Het is duidelijk dat hij het was die vandaag het verschil maakte." besluit Pastoor.

Foto: www.sport.cz

Doe mee aan de FC Twente Topcoach competitie en WIN mooie prijzen!!


Net als de afgelopen jaren organiseert Twente Insite ook dit jaar weer een FC Twente Topcoach competitie. Koop met een budget van 52 miljoen euro 18 spelers en scoor met deze selectie zoveel mogelijk punten! Voor de uiteindelijke top vijf hebben we mooie prijzen. KLIK HIER en doe ook mee! PS: Vergeet niet je vrienden uit te dagen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties