FC Twente Nieuws

Pasveer over het eventueel opvolgen van Drommel: "Het zou wel ideaal zijn"

Pasveer over het eventueel opvolgen van Drommel: "Het zou wel ideaal zijn"

FC Twente neemt het zondagmiddag op tegen het Vitesse van Remco Pasveer. De 37-jarige doelman speelde eerder in zijn carrière voor FC Twente, en is momenteel bezig aan een revival in Arnhem. De doelman hield dit seizoen in 21 wedstrijden al 9 keer de nul.

Pasveer heeft misschien wel een verklaring voor zijn goede prestaties, die hij op 37-jarige leeftijd nog altijd levert. "Ik ben altijd hard blijven trainen, veel ook voor mezelf. Dat doe ik nog steeds, elke morgen voor ik het veld op ga, ben ik anderhalf uur in de gym. Ik denk dat het een combinatie is van een sterk lichaam en veel trainen. Ik ben ouder, mijn tempo bij hardlopen is wat lager, maar ik herstel nog steeds snel," aldus Pasveer in gesprek met TC Tubantia.

De doelman neemt het zondagmiddag dus op tegen zijn oude club FC Twente, het wordt een vermakelijke wedstrijd volgens de sluitpost. "Ik kwam rond de gewonnen bekerfinale van 2001 bij de jeugd van FC Twente, dat weet ik nog, want we moesten die dag gewoon trainen. Daar was gedoe over. Het is inmiddels al lang geleden dat ik er weg ben gegaan. Ik denk dat het morgen een leuk potje wordt. Wij hebben een dipje, zij ook. Het wordt tijd dat we weer in de flow komen van januari."

[google]

Pasveer wordt veelvuldig getipt als opvolger van Drommel, die deze zomer bij FC Twente zal vertrekken. "Dat Nick Marsman en ik in het geruchtencircuit worden genoemd als opvolger van Drommel bij FC Twente, wist ik niet. Het zou wel ideaal zijn, ik kan het trainingscomplex vanuit mijn huis zien."

"Ik woon nog altijd in Hengelo niet ver bij Sander Boschker vandaan", gaat Pasveer verder. Maar nee, de interesse is niet bij mijn zaakwaarnemer terechtgekomen. Mijn contract loopt af en de enige club die zich heeft gemeld, is Vitesse. Daar heb ik mee gesproken", besluit de doelman van Vitesse.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties