FC Twente Nieuws

Perez deelt sneer uit aan blunderende oud-collega Marsman

Perez deelt sneer uit aan blunderende oud-collega Marsman

Voormalig FC Twente speler Nick Marsman kende een vervelende zondagmiddag. De 30-jarige goalie kreeg te horen dat hij moest starten bij Feyenoord door een blessure bij eerste doelman Bijlow. Tot zover het goede nieuws want wat daarna gebeurde was niet best.

Marsman veroorzaakte al binnen vijf minuten een penalty en mocht dankbaar zijn dat de scheidsrechter hem liet staan. In de 36e minuut kreeg de thuisploeg FC Emmen rood, maar vlak na de gelijkmaker van Feyenoord moest Marsman opnieuw vissen. Hij stond te ver voor zijn doel en dan werd gezien door Michael de Leeuw die de bal op schitterende wijze over Marsman werkte.

De reacties van de supporters van Feyenoord op social media waren niet mals, maar daar bleef het niet bij. Ook Kenneth Perez, oud-ploeggenoot van Marsman bij FC Twente, deed nog een duit in het zakje. Op Twitter schreef hij cynisch: Daar is mijn favoriete keeper weer #marsman.

Feyenoord kwam in de tweede helft op gelijke hoogte en in de slotminuut van de blessuretijd waren het de Rotterdammers die alsnog de drie punten in de wacht wisten te slepen. Marsman zal doelpuntenmaker Bannis dankbaar zijn want bij puntverlies zou de sluitpost alle hoon over zich heen hebben gekregen.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties