FC Twente Nieuws

Perez ziet 'vrije val': "Alleen het voetbal al is een groot verschil"

Perez ziet 'vrije val': "Alleen het voetbal al is een groot verschil"

FC Twente verloor afgelopen weekend met 2-1 bij VVV-Venlo. Ondanks de nederlaag van de Tukkers zag oud-speler Kenneth Perez toch een klein lichtpuntje bij de club uit Enschede.

"Vuckic maakte een geweldige goal bij FC Twente", zegt Perez bij Voetbalpraat op FOX Sports. "Maar ze hebben weliswaar weer verloren. Het lijkt op een vrije val bij FC Twente, na een zeer goed begin. Als je het begin ziet en dan nu... Alleen het voetbal al, dat is wel een groot verschil." vertelt de voormalig middenvelder.

Leon ten Voorde - clubwatcher van FC Twente - brengt een nuance aan. "Het voetbal was in die periode ook niet zo geweldig", geeft hij aan. "Tegen PSV hebben ze het prima gedaan. Op basis van adrenaline pakten ze een punt, heel knap.", zegt hij.

"Die tweede wedstrijd bij FC Groningen was echt dramatisch, maar wonnen ze omdat er twee rode kaarten vielen", vervolgt de clubwatcher. "Tegen RKC speelden ze met kunst- en vliegwerk met 3-3 gelijk. Ze hebben eigenlijk maar één goede helft gespeeld en dat was uit bij Fortuna Sittard."

[google]

Op de vraag of de journalist niet te kritisch is op de promovendus uit Enschede, reageert Ten Voorde: "De verwachtingen bij mij zijn niet zo hoog, alleen we moeten niet doen of het voetbal in het begin heel goed was", reageert hij. "Jij zegt een vrije val, maar dat vind ik niet. FC Twente staat nu eigenlijk op de plek waar ze thuishoren. Maar het is heel slecht als je uit bij VVV verliest."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties