FC Twente Nieuws

Perez: "Zou jij de Champions League in willen met Pröpper en Hilgers?"

Perez: "Zou jij de Champions League in willen met Pröpper en Hilgers?"

De supporters en de analisten zijn het erover eens. Ramiz Zerrouki speelde afgelopen zaterdag een dijk van een wedstrijd tegen PSV. Hij was heerser op het middenveld en nam zijn ploeg aan de hand. Het was extra knap omdat de Algerijns international een paar dagen daarvoor een flinke teleurstelling te verwerken kreeg. Dit vindt ook Leon ten Voorde aan tafel bij Voetbalpraat.

"Voor Nederlandse begrippen was dit een redelijke grote wedstrijd, en Gakpo stond er weer niet. Dat vind ik dan weer knap van Zerrouki, die afgelopen woensdag nog zijn teleurstelling uitsprak dat hij niet naar Feyenoord mocht. De knop ging om en dan drie dagen later zo'n wedstrijd spelen. Dan zie je Gakpo die voor 40 miljoen werd gelinkt aan Manchester United... Dan verwacht je wel meer van zo'n speler."

Waar ook meer van werd verwacht, waren de verdedigers van PSV. Op de perstribune werd volgens Ten Voorde door journalisten cynisch uitgesproken dat ze het verdedigingsduo Hilgers - Pröpper niet wilden ruilen voor Ramalho - Obispo. "Dat is toch wel heel erg treurig", aldus de clubwatcher van FC Twente.

Voormalig FC Twente-middenvelder Kenneth Perez reageert: "Het is nu omdat PSV in z'n totaliteit een slechte wedstrijd speelt, maar zou jij de Champions League in willen gaan met Pröpper en Hilgers?" Ten Voorde: "Ik zeg er ook bij in Nederland. Als je kijkt naar 2022, dan heeft FC Twente de minste goals tegen van alle clubs in de eredivisie. Met de keeper erbij hè. Dat is geen toeval. Als je de achterhoede bekijkt, PSV krijgt elke wedstrijd een tegengoal."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties